Údenie

Tipy a pokyny na správne marinovanie mäsa na údenie. A nielen to, ale aj klobásy, syry a ryby. Vyhnite sa najčastejším chybám pri údení. Rady nielen pre začiatočníkov.
Dokonale šťavnaté údené kurča v udiarni Borniak

Údené kurča BBQ je skutočnou lahôdkou americkej kuchyne, ktorá majstrovsky spája...

Poctivé domáce údené klobásy

Keď si pripravíte domáce klobásy, získate nielen skvelú chuť, ale aj zážitok, kt...

Najlepšie palivá na údenie: Drevo, štiepky alebo brikety?

Údenie je jedným z najstarších spôsobov konzervácie potravín, ktorý navyše dodáv...

RÝCHLORECEPTY NA ÚDENÉ SYRY A VYNIKAJÚCE BBQ TREŠŇOVÚ OMÁČKU

V našom poslednom článku sme sa venovali netradičným zaúdeným surovinám. Prezrad...

ATYPICKÉ ÚDENIE ALEBO V UDIARNI NEMUSÍ BYŤ LEN MÄSO

Recepty na údené sa u nás často dedia z generácie na generáciu a každý svoj...

AKO PRIPRAVIŤ MÄSO NA ÚDENIE BEZ SOĽNÉHO NÁLEVU?

Nakladanie do soľného nálevu v Čechách je klasika. Ide to ale aj bez toho a v dn...

PIKANTNÉ KLOBÁSKY „HABANERKY“ SO SYROM

Základná myšlienka týchto klobás spočíva v kombinácii syra a pikantnej zložky. Z...

5 NAJČASTEJŠIE KLADENÝCH OTÁZOK K ELEKTRICKÝM UDIARNIAM – POZNÁME ODPOVEDE

Otázky ohľadom elektrických udiarní samozrejme vítame a radi vám na všetky odpov...

TIPY NA ÚDENÉ RYBY

Vyúdiť si ryby nie je síce náročná záležitosť, ale je potrebné vedieť, akú rybu ...

SLANINA V UDIARNI BRADLEY

Konečne sa blíži zima a je tu sezóna údenia. Už sme sa nemohli dočkať. Ako prvý ...