Magazín

Nielen návody a postupy, ale celá kategória informácií a noviniek zo sveta grilovania a údenia. Najlepšie recepty na grilované mäso, zeleninu alebo zmesi korenia. Rady na marinovanie syrov a rýb alebo výber dreva na údenie. Toto a oveľa viac sa pravidelne dočítate v našom magazínu;
Dokonale šťavnaté údené kurča v udiarni Borniak

Údené kurča BBQ je skutočnou lahôdkou americkej kuchyne, ktorá majstrovsky spája...

Poctivé domáce údené klobásy

Keď si pripravíte domáce klobásy, získate nielen skvelú chuť, ale aj zážitok, kt...

Najlepšie palivá na údenie: Drevo, štiepky alebo brikety?

Údenie je jedným z najstarších spôsobov konzervácie potravín, ktorý navyše dodáv...

5 dôvodov, prečo vlastniť udiareň Borniak

Ak hľadáte spôsob, ako posunúť svoje kulinárske zručnosti na vyššiu úroveň, je p...

Ako si vybrať udiareň podľa svojich potrieb?

Údenie je nielen tradičný spôsob konzervovania potravín, ale aj umenie, ktoré pr...

Tipy a rady pre správnu údržbu grilu na konci sezóny

Grilovacia sezóna sa skončila, a ak chcete, aby vám gril dobre slúžil aj v budúc...

4 tipy na výber správneho teplomera pre vašu udiareň

Máte už dosť kolísavých výsledkov pri údení mäsa? Musíte sa riadiť odhadom a mäs...

Všetko, čo potrebujete vedieť o uhlí a dreve

Pamätáte sa na časy, keď stačilo pár polien a bol pripravený skvelý večer pri oh...

GRILY WEBER: VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O NAJPREDÁVANEJŠÍCH GRILOCH

Dnes sa zameriame na grily od značky, ktorá je symbolom kvality a inovácií v obl...