Magazín

Nielen návody a postupy, ale celá kategória informácií a noviniek zo sveta grilovania a údenia. Najlepšie recepty na grilované mäso, zeleninu alebo zmesi korenia. Rady na marinovanie syrov a rýb alebo výber dreva na údenie. Toto a oveľa viac sa pravidelne dočítate v našom magazínu;
Šťavnatý bravčový bôčik s kosťou z udiarne Borniak

Predstavte si, ako sa vašou záhradou nesie vôňa čerstvo údeného mäsa, ktoré sa p...

Elektrická vs. drevená udiareň: Ktorá je pre vás ta pravá?

Ak premýšľate o kúpe udiarne, pravdepodobne stojíte pred rozhodnutím, či si vybr...

Najlepšie tipy pre údržbu elektrickej údiarne v zime

Zima môže byť krásnym obdobím pre údenie, ale s poklesom teplôt prichádza aj pot...

Domáce údené BBQ krídla po taliansky

Grilovanie a údenie sú viac než len príprava jedla – je to umenie, ako spojiť ti...

Dokonale šťavnatá údená hruď s metódou 4-2-10

Ak hľadáte spôsob, ako pripraviť výnimočný hovädzí hrudník, metóda 4-2-10 vás ne...

Skvelé tipy na vianočné darčeky pre milovníkov grilovania a údenia!

Vianoce sú časom, keď sa stretávame s rodinou, zdieľame lásku a vytvárame nezabu...

Dokonale šťavnaté údené kurča v udiarni Borniak

Údené kurča BBQ je skutočnou lahôdkou americkej kuchyne, ktorá majstrovsky spája...

Poctivé domáce údené klobásy

Keď si pripravíte domáce klobásy, získate nielen skvelú chuť, ale aj zážitok, kt...

Najlepšie palivá na údenie: Drevo, štiepky alebo brikety?

Údenie je jedným z najstarších spôsobov konzervácie potravín, ktorý navyše dodáv...