Nôž na chlieb 8,5“ (210 mm) Dellinger Rose-Wood Damascus

Kód: 15127
Neohodnotené
Značka: Dellinger
€67,96
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.2.2025

Nôž na chlieb 8,5“ Dellinger Rose-Wood Damascus & Japanese chef's knife & bread & pastry knife & steel core vg10

Detailné informácie

Podrobný popis

Nôž na chlieb 8,5“ Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchársky nôž & nôž na chlieb a pečivo & oceľové jadro vg10 - 67 vrstiev damascénskej ocele & západná rukoväť s ozdobným nitom Rose-Wood & dĺžka čepele 210 mm.

Extrémne ostrý japonský nôž na chlieb a pečivo 8,5“ zo série Dellinger Rose Wood Damascus ( dĺžka čepele 210 mm ) z damaškovej ocele s pôsobivým dizajnom a najvyššou kvalitou. Tento japonský nôž má dostatočne dlhú a silnú čepeľ, ktorá je ideálna na krájanie chleba a pečiva. Zúbkovaná čepeľ veľmi ľahko preniká do chrumkavej kôrky chleba a všetkého pečiva. Tento damaškový nôž je nepostrádateľný v každej kuchyni a pekárni. Veľký chlieb, mäkký chlieb, veľké melóny a pečivo už nebudú problémom. Získajte plátky, po ktorých ste vždy túžili ! Dlhá čepeľ a rukoväť vo westernovom štýle vám poskytnú najlepšiu kontrolu pri krájaní a porciovaní. Japonské remeselné spracovanie, precíznosť a nové technológie robia tento nôž z damaškovej ocele jedinečným a nenapodobiteľným.

Rukoväť vo westernovom štýle je vyrobená z Rose-Wood (palisandrové drevo) a je zdobená centrálnym mozaikovým nitom. Je vždy starostlivo ručne leštená, ergonomicky tvarovaná a navrhnutá pre vynikajúce ovládanie rukou. Špeciálne navrhnutý tvar záštity je vhodný na ázijský úchop noža. Trojité nitovanie zabezpečuje dokonalú pevnosť, stabilitu a spojenie damaškovej čepele s rukoväťou.

Dĺžka rukoväte: 130 mm
Dĺžka čepele: 210 mm
Celková dĺžka: 340 mm
Hmotnosť: 230 g

Čistenie kuchynského noža: každý nôž si zaslúži starostlivosť. Častice prilepené na povrch čepele z agresívnych látok môžu začať korodovať a vytvárať na povrchu noža škvrny podobné hrdzi. Nehrdzavie však čepeľ noža, ale častice prilepené na čepeľ. Je lepšie sa o nôž starať a po použití ho umyť a naolejovať.

Brúsenie nožov: na ostrie kuchynského noža z japonskej ocele vg10 odporúčame používať diamantové a vodné brúsne kamene. ak si nie ste stopercentne istí svojimi schopnosťami a zručnosťami, kontaktujte nás. Prípadne vyhľadajte profesionálneho brúsiča vo svojom okolí. Poškodenie, ktoré by mohlo vzniknúť neodborným brúsením, je nezvratné.

Upozornenie: Každý nôž je vyrobený z prírodných materiálov. Každý kus damascénskej ocele alebo dreva je originálny a nenapodobiteľný, preto váš nôž nemusí vyzerať presne ako na obrázku. Nôž, ktorý dostanete, bude mať rovnakú kvalitu a detaily, ale môže sa mierne líšiť.

Odporúčania a údržba:

✅ Dellinger Rose-Wood Damascénska oceľ, nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž umývajte ručne a ihneď ho osušte.

✅ Japonský nôž z damaškovej ocele nepoužívajte na krájanie tvrdých alebo mrazených potravín. Môžete zlomiť čepeľ alebo odlomiť časť čepele.

✅ Nôž z japonskej damaškovej ocele nepoužívajte ako páčidlo a vyhýbajte sa jeho ohýbaniu.

✅ Chráňte nôž a jeho čepeľ pred pádom alebo nárazom.

✅ Ak viete, že japonský damaškový nôž nebudete dlhší čas potrebovať, odporúča sa natrieť ho olejom a zabaliť do látky alebo novín.

✅ Nôž uchovávajte na bezpečnom mieste a chráňte ho pred deťmi !

 

Dodatočné parametre

Kategória: Profesionální kuchařské a řeznické nože
Hmotnost: 0.23 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola