Mäsiarsky papier 45 cm x 30 m Nielen na grilovanie
Kód: 19804Podrobný popis
Hľadáte ešte viac chuti a veľa šťavnatosti? Riešením je mäsiarsky papier, ktorý sa ľahko používa. Mäso alebo rybu ochuťte podľa svojej chuti, odtrhnite kúsok papiera a obtočte ho okolo jedla. Umiestnite ho priamo na gril, aby ste urýchlili proces grilovania. Ideálne je použiť ho na nepriame grilovanie, ktoré sa nazýva pomalé grilovanie. Alebo nechajte jedlo odpočívať, a preto ho po príprave zabaľte do nemastného a priedušného mäsiarskeho papiera. Mäso alebo ryby sa v tomto papieri grilujú pomaly bez straty vlhkosti alebo chuti a zachovávajú si chrumkavú kôrku. Mäsiarsky papier je nebielený, nepotiahnutý voskom a bez povrchovej úpravy, takže vaše grilovanie zostane prirodzené. Je ideálny na grilovanie, pretože urýchľuje proces prípravy pri 165 °C (vnútorná teplota). Uprednostňuje sa nepriama príprava. Môže sa používať aj v rúre pri teplote 220 °C. POZNÁMKA: maximálna teplota 230 °C.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.