Magazín, Strana 2

5 dôvodov, prečo vlastniť udiareň Borniak

Ak hľadáte spôsob, ako posunúť svoje kulinárske zručnosti na vyššiu úroveň, je p...

Ako si vybrať udiareň podľa svojich potrieb?

Údenie je nielen tradičný spôsob konzervovania potravín, ale aj umenie, ktoré pr...

Tipy a rady pre správnu údržbu grilu na konci sezóny

Grilovacia sezóna sa skončila, a ak chcete, aby vám gril dobre slúžil aj v budúc...

4 tipy na výber správneho teplomera pre vašu udiareň

Máte už dosť kolísavých výsledkov pri údení mäsa? Musíte sa riadiť odhadom a mäs...

Všetko, čo potrebujete vedieť o uhlí a dreve

Pamätáte sa na časy, keď stačilo pár polien a bol pripravený skvelý večer pri oh...

GRILY WEBER: VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O NAJPREDÁVANEJŠÍCH GRILOCH

Dnes sa zameriame na grily od značky, ktorá je symbolom kvality a inovácií v obl...

Recept na DOUBLE CHEESEBURGER

Dnes hodíme na gril šťavnatý hovädzí cheeseburger v dvojitej verzii 2x150 g s po...

Grilovaný steak s kukuricou a omáčkou chimichurri v grile na pelety

Základom je čistá chuť a čerstvosť V dnešnom recepte sa pripravte na explóziu...

PREČO POUŽÍVAŤ OLEJ PRI GRILOVANÍ?

Použitie oleja pri grilovaní má niekoľko výhod. Respektíve skúsený majster grilu...