Kuchársky nôž Chef 155 mm SOK Olive Sunshine Damascus

Kód: 15157
Neohodnotené
Značka: Dellinger
€79,88
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.2.2025

Kuchársky nôž Chef 155 mm SOK Olive Sunshine Damascus

Detailné informácie

Podrobný popis

Kuchársky nôž Chef 155 mm séria SOK Olive Sunshine Damascus & nôž šéfkuchára & krájanie, plátkovanie, čistenie, kolébkové krájanie & mäso, ovocie, zelenina, bylinky & kuchársky nôž v japonskom štýle & japonská damascénska oceľ VG10 & rukoväť z olivového dreva & dĺžka ostria 155 mm.

Tento nôž je ideálny pre všestranné využitie. Vďaka tomu, že sa chrbát noža a ostrie zužujú do špičky, má ideálny tvar pre každý druh krájania. Je vhodný na porcovanie mäsa, krájanie rýb, plátkovanie, čistenie mäsa a rýb, ovocia a zeleniny. Vyššie umiestnený hrot vám umožní aj kolébkové krájanie byliniek alebo orechov.

Čepel nožov zo série SOK Olive Sunshine Damascus je tvorená jadrom z damascénskej ocele VG10 o tvrdosti 61+/-1 Rockwella, ktoré je vložené medzi 66 vrstiev dvoch nerezových ocelí rôznych tvrdostí, čo zaisťuje mimoriadnu odolnosť a húževnatosť. Na čepeli je možné vidieť jednotlivé vrstvy, ktoré vytvárajú jedinečný, neopakovateľný a trblietavý damascénsky vzor SUNSHINE, teda lúče slnka. Tento vzor minimalizuje trenie pri reze a zabraňuje prilepeniu materiálu k čepeli.

Rukoväť je vyrobená z krásneho olivového dreva. Olivové drevo je farebne veľmi atraktívne a veľmi žiadané. Drevo sa dá krásne leštiť, je pevné a tvrdé. Preto sa nazýva „krásou, ktorá nestarne“. Rukoväte sú navrhnuté tak, aby dokonale padli do ruky a poskytovali pohodlie. Nože sú dokonale vyvážené a zabraňujú únave rúk. Tým je zaistená maximálna kontrola a presnosť.

Parametre noža:

Celková dĺžka: 290 mm
Dĺžka ostria: 155 mm
Dĺžka rukoväte: 115 mm
Hmotnosť: 172 g

Ako sa starať o nôž a čo s ním nerobiť...

 Nôž nikdy neumývajte v umývačke riadu. Ak chcete zachovať ostrosť noža, umývajte ho ručne a ihneď osušte.

 Nôž nepoužívajte na krájanie tvrdých alebo mrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu alebo odlomeniu časti čepele.

 Nôž nepoužívajte ako páčidlo a vyhýbajte sa jeho ohýbaniu.

 Chráňte nôž pred pádom alebo nárazom.

 Po použití sa odporúča natrieť nôž olejom. Ak viete, že nôž nebudete používať dlhší čas, je lepšie nôž naolejovať a zabaliť do látky alebo novín. Olej z farby použitej na potlač novín ochráni nôž pred prípadnou koróziou.

 Častice prilepené na povrch noža z agresívnych látok môžu začať korodovať a vytvárať na povrchu noža škvrny podobné hrdzi. Nehrdzavie však čepeľ, ale prilepené častice. Na ich odstránenie sa bežne používa napríklad jedlá sóda, ktorá po namočení vytvorí „kašu“, a starý korok.

 Nôž skladujte na bezpečnom mieste a uchovávajte ho mimo dosahu detí (napr. na magnetickom stojane).

Aby zostal ostrý ...

 Na každodenné odstraňovanie ostria používajte brúsku.

 Odporúčame používať diamantové a brúsne vodné kamene.

Dellinger záruka: Produkty od spoločnosti Dellinger prichádzajú s 100 % zárukou spokojnosti alebo možnosťou vrátenia peňazí bez rizika. Garantujeme vynikajúci produkt, ktorý vám poskytne tú najlepšiu službu a je overený mnohými spokojnými zákazníkmi. Každý kus je zabalený v luxusnom balení a môže byť skvelým riešením ako darček na narodeniny, svadbu či Vianoce. Všetky produkty Dellinger prechádzajú dôkladnou kontrolou kvality. Navyše ponúkame doživotnú záruku na akékoľvek skryté vady.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Profesionální kuchařské a řeznické nože
Hmotnost: 0.172 kg
Materiál čepele: japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10
Materiál rukojeti: olivové dřevo
Délka ostří: střední 120 - 160 mm
Typ nože: Chef (Gyuto)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola