Kampotské červené korenie 50g tuba

Kód: 11495
Neohodnotené
Značka: La Plantation
€13,16
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.2.2025

Kampotské korenie dozrievado červena . Ručne zbierané, ručne triedené.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ovocno-sladká chuť s nádychom jahôd. Tieto jemné a jedinečné chute sú umocnené 2-3 dňovým sušením na kambodžskom slnku. Červené korenie má na rozdiel od čierneho kor enianižšiu pálivosť. Nakupuje sa v rámci spravodlivého obchodu a má osvedčenie o pôvodeCHZO.

  • Výborné na šaláty, grilované syry a zeleninu.
  • Vynikajúce kovociu a sladkým jedlám alebo dezertom
  • Zabalené voriginálnom papieri korenie
  • Červené korenie z Kambodže

    Kambodžské korenie červenej farby. Ako ho získal? Zbiera sa z tej istej rastliny papriky Pipernigrum ako čierne korenie Kampot. Čas zberu alebo stupeň zrelosti guľôčok červeného korenia je však odlišný. Červená je úplne zrelá paprika. Takéto korenie sa ručne zbiera na vrchole sezóny počas obdobia sucha.

  • Kvalita korenia La Plantation

    Červené korenie z Kampotu v takej vysokej kvalite ako naše zfarmy La Plantation by ste ťažko našli kdekoľvek inde na svete. Aj toto kambodžské korenie samozrejme nesieochrannú známku pôvodu - CHZO, pretože Kampot je len jeden.

  • Kampotského korenia použijete menej ako bežného korenia!

    Kvalitné korenie Kampot sa vyznačuje intenzívnou chuťou a vôňou, vďaka čomu je také známe a obľúbené u profesionálnych kuchárov, ako aj majstrov grilovania a všetkých milovníkov dobrého jedla. To však zároveň znamená, že ho použijete menej ako bežného korenia a v okamihu, keď ním dokonale ochutíte jedlo, jeho chuť bude dominovať nad jeho pálivosťou. Osobne sme to vyskúšali na vlastných deťoch.

  • Kampotské korenie v kuchyni: červené a jemné!

    Je pre vás čierne korenie príliš pálivé? Okoreňte svoje jedlá červeným korením z Kampotu. Je jemnejšie a menej pálivé. Chuť vám môže pripomínať sladké jahody. Pre svoje ovocné tóny, získané dlhším dozrievaním a sušením na kambodžskom slnku, je skvelé do ovocných šalátov.

    Špeciálnu chuť kambodžskej červenej papriky možno oceniť aj pri pečení. Skúste si upiecť Cookies s červenou paprikou podľa nášho návodu. Pečené mäso sa samozrejme tiež veľmi dobre hodí k červenej paprike. A čo tak grilovaná zelenina!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola