Kampot čierne korenie 50g tuba

Kód: 11492
Neohodnotené
Značka: La Plantation
€10,76
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.2.2025

Podmanivá chuť sjedinečnými tónmi eukalyptu a mäty, ktoré by ste od čierneho korenia možno nečakali.

Detailné informácie

Podrobný popis

Charakteristická výrazná a komplexná chuť korenia Kampot, sušeného na slnku do typickej čiernej farby, vás úplne uchváti.

  • Na dokonalé varenie a grilovanie.
  • Na steaky, cestoviny, ale aj šalát.
  • V originálnom papierovom stojane na korenie
  • Čierne korenie z Kampotu

    Ručne zbierané a triedené čierne korenie z Kambodže vzniká sušením jedinečného korenia Kampot. Na výrobu čierneho korenia Kampot sa pracne zbierajú krásne tmavozelené plody. A okamžite sa spracúvajú.

    Šikovné ruky kambodžských žien zbierajú jednu guľôčku za druhou, triedia ich a umývajú. Potom sa korenie suší na slnku až 3 dni, čím sa sfarbí do čierna a jeho bezkonkurenčná chuť sa zjemní do dokonalosti. Nezabudnite ochutnať toto skvelé korenie aj vo fermentovanej forme!

  • Korenie La Plantation Kampot

    Oblasť Kampot dodáva koreniu nezameniteľný charakter. Práve jedinečný "terroir" robí z tohto korenia svetoznáme korenie vysokej kvality. Nerastie nikde inde na svete. Preto má naše čierne korenie ochrannú známku pôvodu certifikát CHZO.

  • Kampotského korenia použijete menej ako bežného korenia!

    Kvalitné korenie Kampot sa vyznačuje intenzívnou chuťou a vôňou, vďaka čomu je také známe a obľúbené u profesionálnych kuchárov, ako aj u majstrov grilu a všetkých milovníkov dobrého jedla. To však zároveň znamená, že ho použijete menej ako bežného korenia a v momente, keď ním dokonale ochutíte jedlo, jeho chuť bude dominovať nad jeho pálivosťou. Osobne sme to vyskúšali na vlastných deťoch.

  • Naše čierne kambodžské korenie vo vašej kuchyni

    Rozmanitosť použitia čierneho kambodžského korenia z neho robí perfektné korenie do každej kuchyne. Či už pripravujete mäso, zeleninu, rizoto alebo cestoviny. Postupujte napríklad podľa nášho receptu na rezance Udon. Kambodžské korenie je "tajnou" ingredienciou šéfkuchárov a teraz bude aj vašou.

    Začnite grilovať steaky s týmto čiernym korením z Kampotu alebo ním ochuťte šaláty a prílohy, v ktorých vynikne jeho sladká mätová chuť. Jeho charakteristické vlastnosti sa nestratia ani pri dlhšom varení, napríklad vo vašej obľúbenej polievke, ktorá vám teraz bude chutiť ešte viac.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola