Digitálny teplomer na potraviny Bradley Smoker

Kód: 2869
Neohodnotené
€50
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.2.2025

Úspechom dokonalého grilovaného mäsa je kontrola teploty. Tí, ktorí to s grilovaním myslia vážne a neuspokoja sa s teplomerom na...

Detailné informácie

Podrobný popis

Úspechom dokonalého grilovaného mäsa je kontrola teploty. Tí, ktorí to s grilovaním myslia vážne a seriózne, sa neuspokoja s teplomerom na veku grilu.

Presnú teplotu mäsa jednoducho skontrolujete pomocou digitálneho teplomera Bradley Smoker, ktorý vložíte do stredu mäsa a počkáte na údaj.

Zoznam odporúčaných teplôt na prípravu jednotlivých potravín:

Hovädzie/teľacie mäso - well done 77 °C, medium 71 °C, medium rare 63 °C, rare 60 °C

Bravčové mäso: well done 77 °C, medium 71 °C

Kuracie mäso/kuracie mäso: dobre prepečené 82 °C morčacie mäso

Hamburger: 71°C

Ryby: 58°C

Dodatočné parametre

Kategória: GRILOVACIE TEPLOMERY A SONDY NA MÄSO
Záruka: 2 roky
Barva: stříbrná
Rozměry: 12 x 6 cm
Napájení: 1x AAA baterie
Měří teplotu: od -10 °C do 200

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola