Digitálny teplomer na potraviny Bradley Smoker
Kód: 2869Podrobný popis
Úspechom dokonalého grilovaného mäsa je kontrola teploty. Tí, ktorí to s grilovaním myslia vážne a seriózne, sa neuspokoja s teplomerom na veku grilu.
Presnú teplotu mäsa jednoducho skontrolujete pomocou digitálneho teplomera Bradley Smoker, ktorý vložíte do stredu mäsa a počkáte na údaj.
Zoznam odporúčaných teplôt na prípravu jednotlivých potravín:
Hovädzie/teľacie mäso - well done 77 °C, medium 71 °C, medium rare 63 °C, rare 60 °C
Bravčové mäso: well done 77 °C, medium 71 °C
Kuracie mäso/kuracie mäso: dobre prepečené 82 °C morčacie mäso
Hamburger: 71°C
Ryby: 58°C
Dodatočné parametre
Kategória: | GRILOVACIE TEPLOMERY A SONDY NA MÄSO |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Barva: | stříbrná |
Rozměry: | 12 x 6 cm |
Napájení: | 1x AAA baterie |
Měří teplotu: | od -10 °C do 200 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.