Darčeková sada Kampotské korenie čierne, červené a biele 3x50g

Kód: 11807
Neohodnotené
Značka: La Plantation
€35,60
Skladom
Môžeme doručiť do:
28.4.2025

Čierne Kampotské korenie na mlynček, fermentované priamo na steaky, hamburgery alebo carpaccio a Fleur de Sel na ochutenie doslova čohokoľvek - ideálny darček pre milovníka gastronómie!

Detailné informácie

Podrobný popis

Darčekové sady korenia v dizajnovej krabici

Naše papriky a koreniny sú špičkou na svetovom trhu a vďaka tomu sa im už podarilo získať niekoľko ocenení na medzinárodných gastronomických súťažiach.

Praktické tuby, ktoré sa dajú použiť aj ako dózy na korenie, sú zasadené do krabičky s motívom chrámu Angkor Wat a korenia Kampot.

Dizajnové škatuľky dodávajú súprave dvoch alebo troch papričiek alebo korenín šmrnc a čaro exotickej Kambodže, odkiaľ pochádzajú všetky naše voňavé poklady. Je to skvelý darček pre muža alebo ženu, ktorí milujú gastronómiu, grilovanie a varenie!

Kampotské čierne korenie v tube

Najznámejšia forma plodov rastliny Piper nigrum. Zelené korenie sa zbiera ručne a niekoľko dní sasuší na slnku . V tomto čase získa čiernu farbu a od červeného korenia sa líši zrelosťou plodov - červené korenie pozostáva len z úplne zrelých zŕn, ktoré sa ručne triedia guľôčka po guľôčke.

Čierne Kampotské korenie sa vyznačuje najintenzívnejšou, ale zároveň veľmi jemnou vôňou, ktorá sa objavuje po počiatočnej pikantnosti s tónmieukalyptu a mäty v jedinečnej harmónii. Okrem klasickej formy je k dispozícii aj ako jedinečné fermentované korenie.

Červené korenie z Kambodže

Kambodžské korenie červenej farby. Ako ju získal? Zbiera sa z tej istej rastliny papriky Pipernigrum ako čierne korenie Kampot. Čas zberu alebo stupeň zrelosti guľôčok červeného korenia je však odlišný. Červená je úplne zrelá paprika. Takéto korenie sa ručne zbiera na vrchole sezóny počas obdobia sucha.

Kampotské korenie v kuchyni: červené a jemné!

Je pre vás čierne korenie príliš pálivé? Okoreňte svoje jedlá červeným korením z Kampotu. Je jemnejšie a menej pálivé. Chuť vám môže pripomínať sladké jahody. Pre svoje ovocné tóny, získané dlhším dozrievaním a sušením na kambodžskom slnku, je skvelé do ovocných šalátov.

Špeciálnu chuť kambodžskej červenej papriky možno oceniť aj pri pečení. Skúste si upiecť Cookies s červenou paprikou podľa nášho návodu. Pečené mäso sa samozrejme tiež veľmi dobre hodí k červenej paprike. A čo tak grilovaná zelenina!

Pravé biele korenie vo vašej kuchyni

Jeho jedinečná krémová farba so zamatovo jemnou chuťou a vôňou s nádychom mentolu zvádzajú veľkých kuchárov aj amatérov. Kombinácia čerstvých byliniek, eukalyptu, citrusov a rozmarínu sa stane tou správnou kombináciou pre vaše chuťové bunky.

Pravé biele korenie môžete použiť do rôznych pokrmov. Najviac sa však hodí do ľahkých omáčok, k rybám a vývarom, k zelenine alebo aj ksyrom, kde jeho chuť zvýrazní, ale neprekryje vlastnú.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola