BBQ sada 3 Madame Jeanette Hot Sauce™? Saus.Guru
Kód: 19904Podrobný popis
Korenie Madame Jeanette je prémiový hybrid korenia Habanero. Je základnou zložkou autentickej karibskej a juhoamerickej kuchyne, najmä v Suriname a okolí a na Antilách. Všetky výrobky Mme J's sú prírodné a starostlivo ich vyrábajú oceňovaní špecialisti na pálivé omáčky zo spoločnosti Saus.Guru. Všetky výrobky značky sú na 100 % rastlinnej báze.
Okolo ohňa sa hovorí, že asi pred dvoma storočiami žila mladá žena menom Madame Jeanette. Bola vyhľadávanou ženou v koloniálnej oblasti (Francúzskej) Guyany a pre svoju ohnivú, ale "slušnú" povesť ju zbožňovali mnohí muži, piráti a statkári. Predpokladá sa, že tieto vlastnosti dali tejto paprike meno a toto meno nesie dodnes, pretože má rovnaké vlastnosti: pálivá a veľmi žiadaná.
Curaçao Classic - najštipľavejšia z príchutí v 3-dielnej kolekcii. Funk, biele pláže a modrá obloha - to je to, čo prináša salsa tohto ostrova. Výrazná chuť Mme J. je klasická pre všetky "pika" (miestny výraz pre pálivú omáčku) vyrábané na Curaçao. V kombinácii s dokonale vyváženou sladkosťou a slanosťou, hrejivými tónmi drveného čierneho korenia, sviežimi tónmi krátkej fermentácie, použitím infúzneho octu a nádychom čerstvého Carolina Reaper je táto omáčka skutočným požehnaním pre každého hothead. Zvýšte svoju hru s korením na úroveň 2.0.
Jamaican Jive - Preneste k sebe ducha tohto slávneho ostrova Reggae s touto salsou, ktorá sa môže pochváliť hlbokou láskou, ktorú majú Jamajčania k jedlu s výraznou chuťou. Čerstvá papája a žiarivá pálivosť a vôňa papriky Mme J sa úžasne snúbia s chrumkavou cibuľou, nakrájanou uhorkou a správnou rovnováhou sladkého a slaného. Vďaka sviežim tónom krátkej fermentácie a octu a jemnej zmesi miestnych korenín, ktoré dodávajú tejto salse ďalší rozmer, je táto salsa úžasná!
Surinamská duša - V Suriname sa tradične nakladá cibuľa a uhorky s paprikou Mme J a nálevom s typickým korením. V kombinácii so správnym množstvom soli a cukru sa nepostrádateľná vôňa papriky Mme J. dokonale spája so sviežimi tónmi octu, lahodnou chuťou čerstvej cibule a uhorkových šupiek a chuťou krátkej fermentácie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.